ΓυναίκαΟμορφιά

Εύη Δρούτσα: Η εγκυμοσύνη στα 19, οι οικονομικές δυσκολίες και οι αντιδράσεις για την κριτική στη Σάττι

Η Εύη Δρούτσα είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της, ένας πραγματικός χείμαρρος όταν μιλάει δημόσια. Είναι στιχουργός και έχει γράψει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Εύη Δρούτσα κατηγόρησε την ελληνική αποστολή και την ΕΡΤ για κλοπή στίχου στο τραγούδι της Eurovision «Ζάρι» και οι δηλώσεις της έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η Εύη Δρούτσα υποστήριξε πως ο στίχος ήταν απόρροια κλοπής από το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Μετά την κατηγορία, η Μαρίνα Σάττι απάντησε στα όσα της καταλόγισε η Εύη Δρούτσα στο Instagram.

«Χαχαχα θεέ μου, έρχομαι αντιμέτωπη με το συγκεκριμένο ρυθμό σολφέζ από το μουσικό σχολείο, όταν ήμουν 5 ετών» έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Γιάννης Κότσιρας για «τα τα τα»

Παίρνοντας θέση στο θέμα ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της κα. Δρούτσα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

Η Εύη Δρούτσα στη συνέχεια απάντησε στα λεγόμενα του Κότσιρα.

«Άδικο είχε γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», ανέφερε.

Ενώ σχολίασε: «Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου (…) Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει…»

Τα «μαζεύει» η Δρούτσα για το «Ζάρι»

Η Εύη Δρούτσα που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι χείμαρρος στις δηλώσεις της, εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κριτική της στο κομμάτι «Ζάρι».

Η Εύη Δρούτσα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο τον Φωκά Ευαγγελινό, που έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision. «Του είπα “είναι πάρα πολύ καλό, του είπα δώστου”».

«Παιδιά, πώς να σας το πω; Έχω ένα πρόβλημα ασθένειας και περιμένω κάτι, με πείραξε αυτό και μέσα στα νεύρα μου ήρθα και είπα αυτό. Θα σου πω τι φταίει, εγώ πετάω του κόσμου τις βλακείες, πάμε παρακάτω» σημείωσε η Εύη Δρούτσα και ανέφερε ότι δεν θα κινηθεί νομικά.

Καυστικός σχολιασμός για το Fame Story

Η Εύη Δρούτσα πριν λίγους μήνες μίλησε για όλους για όλα στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Fame Story.

«Η Ηρώ είναι σπουδαία φωνή αλλά δεν μπορεί να είναι διευθύντρια του Fame Story. Ο διευθυντής της σχολής πρέπει να είναι του ύψους και του βάθους, αν είναι όλη μέρα στο σπίτι για να καλύπτει τα θέματα των παιδιών. Νόμιζα πως η Ελένη Φουρέιρα όταν θα βγει δεν θα μπορέσει να μιλήσει αλλά τελικά έχει άποψη. Δεν μου αρέσει το ξανθό μαλλί σε κείνη, δεν ξέρω γιατί το έκανε. Ο Light είναι καλός αλλά δεν μου άρεσε που δεν ήξερε τον Κωστή Μαραβέγια. Αν ο Νίκος Κοκλώνης με άφηνε να ‘’ξεκλειδώσω’’ τις ψυχές των παιδιών τότε μπορεί και να μπω μονιμά στο Fame» είχε πει η στιχουργός.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή»

Στην ίδια συνέντευξη η Εύη Δρούτσα μίλησε για το νέο τραγούδι της για την αγάπη μεταξύ δύο ανδρών.

«Αγάπησα και θέλω να σφίξω το χέρι του Στέφανου Κασσελάκη που παρουσίασε τον άνδρα του. Μπορείς να ερωτευτείς όποιον θέλεις, εμένα μου αρέσει η ελευθερία. Δεν μου αρέσει που οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονται γυναίκες και κάνουν παιδιά. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν και θα το μάθουν τα παιδιά τους; Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή. Αν μίλαγα θα είχε πεθάνει η ελληνική δισκογραφία» είχε αποκαλύψει στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Το αιχμηρό σχόλιο για την Καλομοίρα

Η Εύη Δρούτσα τον Ιούνιο του 2023 όταν είχε ερωτηθεί για την επιστροφή της Καλομοίρας στην Ελλάδα και στο χώρο της μουσικής απάντησε με αιχμηρό τρόπο.

«Η Καλομοίρα δεν επέστρεψε, ήρθε για ένα διάστημα. Έτσι κι αλλιώς κάθε καλοκαίρι κάνει εδώ τις διακοπές της κάθε χρόνο. Ήρθε να κάτσει ένα διάστημα και θα πάει πάλι σπίτι της με τα παιδιά της. Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα» ανέφερε αρχικά για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια ωστόσο, είχε γίνει έξαλλη έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για τη συμμετοχή της στο Fame Story: «Να κάνει τι; Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα… Αφού η το κοριτσάκι ακόμα μαθαίνει».

Η κόντρα της Εύης Δρούτσα με τη Δέσποινα Βανδή

Η Εύη Δρούτσα συμμετείχε τον προηγούμενο κύκλο του J2US με coach τον ράπερ Bo. Και φυσικά δεν έχουμε ξεχάσει την κόντρα της με τη Δέσποινα Βανδή.

Σε ένα live χαρακτηριστικά η στιχουργός αρπάχτηκε με την Δέσποινα με αφορμή την κριτική, που δέχτηκε από την τραγουδίστρια.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Δρούτσα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την επόμενη μέρα με την ίδια να σχολιάζει τι ήταν αυτό, που την ενόχλησε και γιατί απάντησε έτσι στη Βανδή.

Μαζί με τη Δρούτσα τον λόγο είχε πάρει και ο παρτενέρ της, Βο με τον ίδιο να προσπαθεί να δημιουργήσει μια ισορροπία.

«Εδώ είναι ένα παιχνίδι…Σκέψου να βγει ένας τραγουδιστής, που εγώ δεν πάω και για τραγουδιστής και να του λες συνέχεια έχει αστάθεια! Εξήγησέ του του διάολου τι είναι αστάθεια…όταν λέτε κάτι πρέπει να το εξηγείτε» είπε μεταξύ άλλων η Εύη Δρούτσα.

Όταν η Δρούτσα ανέφερε πως το #Metoo σχετίζεται με την αύξηση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας

Η Εύη Δρούτσα τον Μάιο του 2022 ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως το κίνημα #Metoo σχετίζεται με την αύξηση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

«Μιλάνε για το #Metoo, δεν βγήκε κάποιος να εξηγήσει τι είναι. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #Metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει ρόλο ναι, πάρα πολύ. Δεν ξέρουν τι είναι το #Metoo. Βγαίνουν γυναίκες ας πούμε που λένε ‘όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…’, τι λες ρε συ; 28 και 21 και 25 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει» είπε αρχικά.

«Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Δεν είπα ότι είναι μυθομανείς. Μπορεί κάποιος που είναι στην τηλεόραση να βγει να εξηγήσει στις γυναίκες που ζουν στα χωριά, στην επαρχία να τους εξηγήσει τι είναι το #Metoo; Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άνδρες. Όταν πάει να αντιμιλήσει γυναίκα και επειδή ‘υπάρχει το #Metoo τώρα’, πού πάει αυτή η γυναίκα; Σκοτώνεται» συμπλήρωσε.

Εύη Δρούτσα για τραπ μουσική – «Έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα»

Δεν έχει την καλύτερη άποψη η Εύη Δρούτσα για τη μουσική που λατρεύουν οι νέοι, την τραπ. Πριν δύο χρόνια η στιχουργός ξέσπασε κατά της τραπ στο Open Weekend και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο είδος μουσικής τονίζοντας πως δεν έχει μια ευγένεια μέσα της.

Είπε συγκεκριμένα: «Η ραπ μουσική μου άρεσε και έχω κάνει τραγούδια που είχαν μέσα και ραπ στοιχεία. Η τραπ μουσική έχει κάνει την κοινωνία μας… τέρμα! Διότι τα νέα παιδιά ακούν ανθρώπους να μιλάνε για πιστόλια, ακούνε ανθρώπους να μιλάνε για ξύλο. Η μουσική πρέπει να έχει και μια ευγένεια μέσα της. Εγώ όταν γράφω έναν στίχο σκέφτομαι, τον άνθρωπο που θα κάτσει να το ακούσει τι μπορεί να περνάει».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η εποχή μας έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Ακούν πάρα πολλά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι τα παιδιά που όπως ήμασταν εμείς σε άλλες εποχές. Νιώθαμε Πάσχα, νιώθαμε Χριστούγεννα, νιώθαμε Απόκριες. Τώρα δεν νιώθουν τίποτα, δεν ξέρουν τι υπάρχει και νιώθουν μόνο βία».

Facts από τη ζωή της Εύης Δρούτσα

Η Εύη Δρούτσα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, τη στιχουργική, σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή Π. Κατσέλη.

Έχει μία δίδυμη αδερφή, τη Λίλη Δρούτσα, η οποία ασχολείται με το θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Επίσης, η Εύη Δρούτσα είναι ανιψιά του Έλληνα ποιητή της πρώτης μεταπολεμικής γενιάς, Μανόλη Αναγνωστάκη και της Ελληνίδας θεατρικής συγγραφέως, Λούλας Αναγνωστάκη.

Ο πρώτος επίσημος ρόλος της ήταν στο πλευρό του Μάνου Κατράκη. Επίσης, επί 3 χρόνια συνεργάστηκε με το Ντίνο Ηλιόπουλο και μετά με τον Βύρωνα Πάλη και την Αφροδίτη Γρηγοριάδη στη ραδιοφωνική εκπομπή “Το σπίτι των ανέμων” και σε επιθεωρήσεις στο θέατρο Καλουτά.

Εμφανίστηκε ως guest στην τηλεοπτική σειρά “Δυο Ξένοι” όπου υποδύθηκε την γιατρό της Ντένης Μαρκορά την ημέρα των γενεθλίων της και κριτής στο “Fame story“.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει δύο παραμύθια.

Ξεκίνησε να γράφει στίχους το 1998 και έχει γράψει πάνω από 1500 τραγούδια. Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει δεκάδες καλλιτέχνες όπως: Γιάννης Πουλόπουλος, Πασχάλης Τερζής Άννα Βίσση, Στέφανος Κορκολής, Μαρινέλλα Τζένη Βάνου, Βασίλης Καρράς, Άγγελος Διονυσίου, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Στανίση, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργος Αλκαίος, Μαντώ, Ευρυδίκη, Γιάννης Πλούταρχος, Βαλάντης κ.α.

Ο γάμος και η εγκυμοσύνη στα 19 της

Στα 19 της έμεινε έγκυος και παντρεύτηκε, ωστόσο μερικά χρόνια αργότερα χώρισε.

Η Εύη Δρούτσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην Κύπρο: «Ο γάμος μας κράτησε πάρα πολλά χρόνια όμως είχε ένα… κακό πάθος. Είχε πάθος με τα χαρτιά απλά κάποια στιγμή είχαμε πει δεν πάει άλλο. Γι αυτό και χωρίσαμε. Ακόμα και η κόρη μου η Μαργαρίτα ήθελε να χωρίσουμε. Πάντα έκανα ότι ήθελε η κόρη μου και ήταν λάθος αυτό. Έλεγα πολλές φορές στον εαυτό μου εγώ δεν κάνω αυτό το πράγμα γιατί έχω μία κόρη. Έχω αφιερώσει όλη μου την ζωή στη Μαργαρίτα. Πάντα έκανε ότι ήθελε στη ζωή μου. Εκμεταλλεύονταν την μεγάλη αγάπη που της είχα. Όταν η Μαργαρίτα έκανε σχέση και ένιωθα λίγο πλέον μόνη μου, μετά μόλις χώριζε επέστρεφε πάλι πίσω. Δεύτερη σχέση μετά τον γάμο μου δεν έκανα ποτέ. Δεν πρόλαβα».

Ενώ πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε για τη γέννηση της κόρης της: «Όταν γέννησα την κόρη μου, έπαθα εμβολή. Αυτό έγινε. Γέννησα με καισαρική. Κατάλαβα πως υπέφερα πολύ από εκεί και πέρα. Έπεσα και έσπασα το χέρι μου σε 100 κομμάτια. Τόσο ζώον. Χτένιζα τα μαλλιά μου πριν από τρία χρόνια και έπεσα πίσω. Το χειρούργησα και είναι όλο καρφιά και βίδες».

Η κόρη της, Μαργαρίτα, είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός και μεταξύ άλλων έχει γράψει το “Ομολογώ” που έχει τραγουδήσει ο Βαλάντης.

Η ίδια έχει και μια κόρη, τη Σεσίλια η οποία άλλαξε τόσο τη δική της ζωή όσο και του συζύγου της, Γιάννη Τόλμη.

Οι οικονομικές δυσκολίες

Η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

«Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε πέντε ευρώ. Ζήταγα πέντε ευρώ και δεν βρέθηκε κανείς να μας τα δώσει. Πέρασα λούκι χοντρό… Δεν έβγαλα λεφτά από τα τραγούδια».

Τα παράπονα για πρώην συνεργάτες

«Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα.
Με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Τερζή. Δεν έχω πίκρα που δε μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα, να με έπαιρναν ένα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα», είχε δηλώσει η Εύη Δρούτσα.

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button