ΓυναίκαΜόδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θα είναι στο «TV Queen»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωί της Τρίτης 23/4 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το «TV Queen», αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη.

Αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε για το «TV Queen»: «Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Το συζητήσαμε πολύ αργότερα απ’ ό,τι είδατε εσείς να γράφεται και είναι κάτι που πρέπει να συνδυαστεί σωστά με όλα τα υπόλοιπα της ζωής μου. Είμαι και λίγο προληπτική, οπότε πριν βάλουμε την τελική υπογραφή δεν θέλω να λέω. Μπορεί να συμβεί κάτι και να μην γίνει ή να μην τα συμφωνήσουμε».

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αδικηθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ήρθε και μπήκε σε ένα καλούπι, το οποίο δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Τον Ανδρέα τον ξέρω χρόνια, τον παρακολουθούσα παλιά, αλλά νομίζω ότι ο Ανδρέας του σήμερα είναι λίγο διαφορετικός. Δεν τους έχω δει μαζί, οπότε δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ακόμη, η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφε: «Ό,τι και να αποφασίσει η Ελένη Μενεγάκη σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει καλύτερα την ελληνική τηλεόραση. Αν αποφάσισε ότι οι συνθήκες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, καλά έκανε».

Τέλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε για την Ελεονώρα Μελέτη: «Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που είχα ήξερα από αρκετά νωρίς ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή εξαιτίας των Ευρωεκλογών. Επειδή φανταζόμουν τα υπόλοιπα και ξέρω και τα επόμενα, εμένα με χαροποιεί. Για πολλούς φίλους μου που είναι στην τηλεόραση ξέρω ότι συζητάνε για τις εκλογές».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button