Υγεία

Κασσελάκης: Η Αττική αξίζει καλύτερα, η Αττική αξίζει Γιώργο Ιωακειμίδη

Τη στήριξή του στον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του συνδυασμού του συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Στην ανάρτηση που έκανε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Με τον Γιώργο Ιωακειμίδη για την Περιφέρεια Αττικής. Από τους εργάτες της Αυτοδιοίκησης. Γέννημα – θρέμμα. Για να φύγουμε από τον ατέλειωτο κύκλο της αποτυχίας όπου Πατούλης δίνει σκυτάλη σε Χαρδαλιά και εκείνος στον επόμενο εκλεκτό της εξουσίας. Η Αττική θέλει δουλειά. Όχι δημόσιες σχέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνάντηση στα γραφεία του συνδυασμού ο κ. Ιωακειμίδης αναφέρει: «το 20% των μελών του συνδυασμού έχουν διδακτορικό» και ο κ . Κασσελάκης απαντά: «Καλά τα πτυχία αλλά θέλουμε γείωση. Η αριστεία είναι εκεί, είναι στην κοινωνία», ενώ απευθυνόμενος στα μέλη του συνδυασμού λέει: « η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία πανέμορφη έκφραση της ζωής».

Ακολούθως ο κ. Ιωακειμίδης αναφέρει: «Έχουμε ήδη ένα πρόγραμμα 35 σελίδων, βγήκε μετά από διαβούλευση με εκατοντάδες ανθρώπους, είναι το πρόγραμμά μας για την Αττική. Οι περιφέρειες πρέπει να εξισορροπήσουν τις ανισότητες ανάμεσα στις διαφορετικές πόλεις και περιοχές, η Αττική έχει τεράστιες ανισότητες. Πρέπει να γίνει δίκαιη κατανομή πόρων μεταξύ των διαφορετικών περιοχών». Κλείνοντας την συνάντηση ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «η Αττική αξίζει καλύτερα, η Αττική αξίζει Γιώργο Ιωακειμίδη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button