ΓυναίκαΜόδα

Αντιγόνη Νεοφύτου για Ανδρέα Γεωργίου: «Ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας αλλά μου τηλεφώνησε…»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Γη της Ελιάς», μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στον ρόλο της, αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Εγώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πηρέ τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε «έχουμε έναν ρόλο για σένα. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για την “Γη της Ελιάς”, ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου κι από τότε γίναμε “αυτοκόλλητες”. Η πιο δύσκολη στιγμή στη “Γη της Ελιάς” ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού», είπε αρχικά η Αντιγόνη Νεοφύτου.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σύζυγό της, και τους άλλους συντελεστές της σειράς η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκάλυψε: «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι “να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικίας σας”».

Τέλος για τις εξελίξεις στην σειρά «Γη της Ελιάς», η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκάλυψε: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button