Αθλητικά

Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή» – Η ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος και ο λόγος είναι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του.

Ο μετεωρολόγος αποφάσισε να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένειά του, καθώς ο 78χρονος πατέρας του δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, ο Γιάννης Καλλιάνος κλαίει με λυγμούς και μιλάει με δυσκολία για τα όσα ζει η οικογένειά του τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.. «σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια μου». «Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι. Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο». Ο κ. Καλλιάνος δεν θέλησε, σε αυτό το σημείο, να κατονομάσει το νοσοκομείο και τον συγκεκριμένο καθηγητή που ανέλαβε τον πατέρα του, αφού του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

«Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε αποκορεσμό, δηλαδή έπεφτε το οξυγόνο» εξηγεί ο κ. Καλλιάνος και συνεχίζει: «Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ, γιατί δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι καλά». «Ο γιατρός που τον χειρούργησε και όλη η ομάδα μού είπαν ότι ‘υπογράφουμε όλοι’ ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά, πάρα πολύ καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ». «Δεν τον βάζανε, όχι είναι καλά», επίμεναν οι γιατροί σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κ. Καλλιάνος και εξηγεί ότι επί πέντε ημέρες «μας έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ καλά, ενώ μόλις έβγαζε τη μάσκα, πήγαινε ο κορεσμός στο 60».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Καλλιάνος ξεσπά σε λυγμούς και λέει: «Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου να τους παρακαλάω να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε αποκορεσμό και έπαθε και ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στην εντατική». «Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου», λέει ο ίδιος και συνεχίζει, κλαίγοντας: «Συγγνώμη που κλαίω… αν και είναι δύσκολα τα πράγματα για τον πατέρα μου πια, ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήρα τους πάντες τηλέφωνο και δεν κατάφερα να βοηθήσω τον πατέρα μου, αναφέρει κλαίγοντας με λυγμούς και προσθέτει ότι όταν ζήτησε τον λόγο από τον καθηγητή που τον διαβεβαίωνε ότι ο πατέρας του είναι καλά, εκείνος το αρνήθηκε. Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε πως το νοσοκομείο για το οποίο μιλάει είναι το Αττικό, ενώ δεν ανέφερε το όνομα του καθηγητή που χειρούργησε τον πατέρα του. Πρέπει στη χώρα αυτή, οι άνθρωποι να έχουν την περίθαλψη που πρέπει, καταλήγει, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button