lifestyle

Νανά Παλαιτσάκη: Δεν είχα στην επαγγελματική μου ζωή προστάτες και χορηγούς, δεν ήταν εύκολη η επιβίωση

“Πλήρωσα το κόστος του να θέλω να έχω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στην επιλογή” δήλωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Την Νανά Παλαιτσάκη φιλοξένησε η Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή της στο Action 24 και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τις οικονομικές απολαβές που έδινε ο χώρος των media.

“Πλήρωσα το κόστος του να θέλω να έχω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης στην επιλογή. Δεν είχα στην επαγγελματική μου ζωή προστάτες και χορηγούς και δεν ήταν εύκολη η επιβίωση.

Δεν χρειάστηκε να μου την πέσει κανείς, οι προτάσεις ήταν πολλές στο επαγγελματικό κομμάτι. Σε μία εποχή που δίνονταν πάρα πολλά χρήματα, αρνήθηκα για δουλειά.

Θα μπορούσα να έχω πολύ εύκολα χρήματα, πλασάροντας κάτι που ήταν τότε σε αυτά τα πλαίσια που είπαμε μετά τηλεμάρκετινγκ. Άλλοι κέρδισαν από αυτό” ανέφερε η Νανά Παλαιτσάκη.

“Μπορεί να ακουστεί αφελές, αλλά θα πω ότι δεν έβγαλα λεφτά από το χώρο μας. Δεν ήθελα να παίρνω μαύρα, αυτό που λένε πακέτα.

Ήθελα να έχω την ασφάλεια της μισθοδοσίας και ό,τι έπαιρνα ήταν μέσα στον μισθό μου.

Δεν έδωσα δυνατότητα να κάνω μία περιουσία, αυτή που λένε όλοι ότι όσοι είναι στην τηλεόραση κάνουν περιουσίες” πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

To άρθρο Νανά Παλαιτσάκη: Δεν είχα στην επαγγελματική μου ζωή προστάτες και χορηγούς, δεν ήταν εύκολη η επιβίωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button