Υγεία

Κακοκαιρία «Daniel»: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Η κακοκαιρία «Daniel» πλήττει από τα μεσάνυχτα την Αθήνα με αρκετούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την Τροχαία να αναγκάζεται να προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων: 1) στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του νοσοκομείου Ασκληπιείο στη Βούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, 2) στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της πλατείας Κρήτης στη Βούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, 3) στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Πρίγκηπος Πέτρου στη Γλυφάδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, 4) στη Λ. Βουλιαγμένης από το ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου στη Βούλα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων: 1) στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Παλαιάς Μαρκοπούλου στο Μαρκόπουλο, 2) στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, 3) στην οδό Πειραιώς από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας μέχρι το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και 4) στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της Λ. Αλίμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button