lifestyle

Ο Χιου Γκραντ έκανε διακανονισμό με τη Sun για τις υποκλοπές και την παράνομη συλλογή πληροφοριών

Ο Χιου Γκραντ διευθέτησε την υπόθεση της παράνομης συλλογής πληροφοριώς για την οποία είχε κατηγορήσει τον εκδότη της εφημερίδας The Sun.

Ο 63χρονος ηθοποιός Χιου Γκραντ είχε μηνύσει την News Group Newspapers (NGN), για διάφορες παράνομες πράξεις που φέρεται να διαπράχθηκαν για λογαριασμό της The Sun, όπως τηλεφωνικές υποκλοπές και παράνομη συλλογή πληροφοριών για τον ίδιο.

Η υπόθεσή του εκδικαζόταν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου τον Ιανουάριο, αλλά ο ηθοποιός συμφώνησε να συμβιβαστεί με την NGN, δήλωσε ο δικηγόρος του David Sherborne.

Ο γνωστός βρετανός ηθοποιός, Χιου Γκράντ (Hugh Grant), είχει ισχυριστεί πως η γνωστή εφημερίδα Sun διέρρηξε το διαμέρισμά του και τοποθέτησε μια συσκευή παρακολούθησης στο αυτοκίνητό του σε μια προσπάθεια να λάβει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Ο ισχυρισμός μου αφορά παράνομες πράξεις που διέπραξε η Sun, συμπεριλαμβανομένων διαρρήξεων κατά παραγγελία, παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας με σκοπό την απόκτηση πληροφοριών μέσω υποκλοπών, παγίδευσης σταθερών τηλεφώνων, και χρήσης ιδιωτικών ερευνητών για να κάνουν όλα αυτά και άλλα παράνομα πράγματα εναντίον μου».
Ακόμη, ο Χιου Γκράντ δήλωσε στο δικαστήριο πως το 2011 έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο κατά την οποία δεν είχε κλαπεί τίποτα. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε μια ιστορία στη Sun που «περιέγραφε λεπτομερώς το εσωτερικό του σπιτιού».

Να σημειωθεί ότι και ο πρίγκιπας Χάρι είχε πάει στο δικαστήριο τον εκδότη της Sun και είχε κατηγορήσει τον όμιλο NGN, που ανήκει στην αυτοκρατορία του αυστραλού μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, για παράνομη συλλογή πληροφοριών, καταφεύγοντας κυρίως στις υπηρεσίες ιδιωτικών ντετέκτιβ.

Πληροφορίες από Skynews

To άρθρο Ο Χιου Γκραντ έκανε διακανονισμό με τη Sun για τις υποκλοπές και την παράνομη συλλογή πληροφοριών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button