
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη καθώς μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Το ζευγάρι αρχικά είχε ενημερώσει πως ο γιος τους θα γεννηθεί στα μέσα του Ιανουαρίου, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη ενδέχεται να μπει νωρίτερα στο μαιευτήριο.
Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη τις περνά στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.
Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που πακετάρει τα πράγματα που θα της χρειαστούν στην ιδιωτική κλινική, στην οποία θα μεταβεί τις επόμενες ώρες για να γεννήσει. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.
«Θα γεννήσω σε ιδιωτική κλινική… οπότε μου είπατε ότι έχει σχεδόν τα πάντα!» γράφει στο στόρι που ανέβασε στο Instagram η Ιωάννα Τούνη, αναφέροντας παρακάτω αναλυτικά τη λίστα με τα πράγματα που θα πάρει τελικά μαζί της στο μαιευτήριο.