ΓυναίκαΜόδα

Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλάει για τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά – «Ο άνδρας μου είναι ένα πολύ ωραίο πρόσωπο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στην Real Life με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η παρουσιάστρια του TV Queen, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά αλλά και την επαγγελματική του ιδιότητα, αφού τον γνωρίσαμε δίπλα της ως «εκπαιδευτή σκύλων».

Ο σύζυγός σας, σας ενέπνευσε τη δημιουργία οικογένειας;

Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου, αν δεν είχα γνωρίσει τον Κωνσταντίνο. Πρέπει να αποδέχεσαι στη ζωή σου και να βλέπεις αυτά που έλκεις. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, η δική μου πάντως όχι. Δεν πρέπει να βλέπουμε τα προβλήματα σαν ανυπέρβλητες συνθήκες. Όταν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μονάδα, αλλά ομάδα – γιατί εγώ έτσι αισθάνομαι με τον άνθρωπό μου – τότε όλα λειτουργούν. Παρόλο που διαφέρουμε σε πάρα πολλά με τον σύζυγό μου.

Εκείνος κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα από μένα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Αντιθέτως νομίζω ότι αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Και το σημαντικότερο είναι πως δημιουργήσαμε αυτό το πλασματάκι.

Ο σύζυγός σας έχει αποδείξει με τη στάση του ότι δεν τον αφορά η δημοσιότητα. Ήταν δύσκολο να κρατήσετε τα media μακριά από τη σχέση σας;

Ο άνδρας μου είναι ένα πολύ ωραίο πρόσωπο. Είναι εμφανίσιμος, έχει πάρα πολλά χόμπι – είναι τόσο καλός σε όλα. Αν με ρωτήσεις με τι ασχολείται, δεν ξέρω από πού πρέπει να πρωτοξεκινήσω και τι να πω. Οι περισσότεροι έχουν μείνει στο «εκπαιδευτής», αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι αθλητής-εκπαιδευτής σε διάφορα αντικείμενα.

Η δημοσιοποίηση της σχέσης μας μου δημιούργησε κραδασμούς που μέχρι να αφομοιωθούν και να μπορέσουμε να βρούμε τα πατήματά μας ως ζευγάρι, ήταν δύσκολα. Η δημοσιότητα έμπαινε με έναν πολύ επιθετικό τρόπο μέσα στην προσωπική μας σχέση και αυτό δημιουργούσε κραδασμούς που στην αρχή ήταν εξαιρετικά έντονοι. Το γεγονός ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε και να βρούμε την ισορροπία μας, χωρίς να ξεπεραστούν οι κόκκινες γραμμές, δεν ήταν εύκολο.

Έκανα τα πάντα για να μην ξεπεραστούν αυτές οι γραμμές. Είχα θυμώσει εκείνη την περίοδο με τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να το διαφυλάξω. Όχι πως ο άνδρας μου ήταν ανήμπορος, απλά εγώ γνώριζα καλύτερα τον χώρο. Ήταν δύσκολη περίοδος, θυμάμαι ακόμη και στον δρόμο να σκέφτομαι πως δεν μπορώ να αγγίξω το χέρι του, δεν μπορούσα να αισθανθώ ελεύθερη, γιατί ο κόσμος σηκώνει τα κινητά πια. Τελικά, όλο αυτό μας βγήκε σε καλό. Η επιθυμία μας δηλαδή να κρατήσουμε τη σχέση μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός σας αξιολόγησε την πρόθεσή σας και σεβάστηκε τις ανάγκες της δουλειάς σας;

Είμαστε εντελώς διαφορετικοί με τον άνδρα μου. Βέβαια, σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες της δουλειάς του άλλου. Όσον αφορά εμένα, μου αρέσει πάρα πολύ να μοιράζομαι με τον κόσμο εικόνες με την κόρη μου. Πάντα, βέβαια, προσέχω να μη φαίνεται το πρόσωπό της. Εκείνος δεν θέλει. Να φανταστείτε πως φωτογραφίες οι δυο μας έχουμε ελάχιστες. Ευτυχώς τώρα βγάζω άπειρες με την κόρη μου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button