ΓυναίκαΟμορφιά

Ιωάννα Μαλέσκου για ΣΚΑΪ: «Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκα. Σαν διαφήμιση αρώματος»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για τον ΣΚΑΪ, τη μητρότητα αλλά και τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Κάποτε είχα και εγώ την σκυλίτσα μου μαζί μου στα πλατό. Μου είχαν ζητήσει από τον ΣΚΑΪ να μην βγάζω την Μπαλού στην τηλεόραση. Δεν είχε συμβεί κάτι αλλά νομίζω χαλούσε την αισθητική. Είχα στεναχωρηθεί πολύ».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ούτε μοιάζω με την Ελένη Μενεγάκη, με βάραινε η ταμπέλα αυτή. Δεν απαντούσα τόσο καιρό όχι γιατί με κολάκευε η σύγκριση – όπως πολλές φορές έχω διαβάσει – όχι επειδή με εξυπηρετούσε και με συνέφερε. Το άφηνα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ να το ανατροφοδοτήσω. Όταν αφήνεις πράγματα να μη συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Προφανώς με άγγιζε και με στεναχωρούσε».

 

«Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκα. Σαν διαφήμιση αρώματος. Το πρώτο trailer, το οποίο για μένα ήταν μια εξαιρετική παραγωγή με ωραίους συνεργάτες αλλά έχτισαν μια εικόνα για μένα στο οποίο σε καμία περίπτωση εγώ δεν έφερα αντίλογο ή είπα την άποψή μου. Με μεγάλη χαρά σαν στρατιώτης, όπως λειτουργώ στη ζωή μου γενικά, επέλεξα να το βγάλουμε.

Βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και αναρωτιόμουν γιατί ενοχλούνται άνθρωποι βλέποντάς το. Μετέπειτα κατάλαβα ότι ήταν σαν διάθεση μια σύνδεσης του εαυτού μου με μεγαλεπήβολο τρόπο και φαντεζί της εικόνας της Ιωάννας, που απέχει παρασάγκας από αυτό που είμαι. Είναι κάτι που δεν επέλεξα εγώ. Δεν είχα ποτέ σκοπό να παρουσιαστώ σαν την Ελένη Μενεγάκη» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την έναρξή της στον ΣΚΑΪ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button