Τεχνολογία

Η πρώτη εστεμμένη Top Gun της Αμερικής

Τον τίτλο της «Μις Αμερική 2024» κέρδισε η Μάντισον Μαρς γράφοντας ιστορία, καθώς πρόκειται για την πρώτη εστεμμένη εν ενεργεία αξιωματικό της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η 22χρονη Top Gun δεν ξεχωρίζει μόνο για την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της αλλά και για την καριέρα της στην Πολεμική Αεροπορία της Αμερικής καθώς κατέχει το αξίωμα της υπολοχαγού β’ ενώ είναι και πτυχιούχος ασκούμενη στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Η πανέμορφη Μάντισον Μαρς κατόρθωσε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενες στα αμερικανικά καλλιστεία που έλαβαν χώρα στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρς κέρδισε τον τίτλο της «Μις Κολοράντο» πέρυσι προτού κερδίσει την εθνική τιμή υπό το χειροκρότημα του στρατιωτικού κλάδου που υπηρετεί και των ηγετών από την πολιτεία που εκπροσωπούσε. «Συγχαρητήρια στη δικιά μας #Αεροπόρο, 2ο Υπολοχαγό Μάντισον Μαρς, γνωστή και ως Μις Κολοράντο – που μόλις στέφθηκε @Mις Αμερική 2024», ανήρτησε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στο Twitter.

Ο δήμαρχος του Κολοράντο Σπρινγκς, Yemi Mobolade, χαιρέτισε επίσης τη νίκη της. «Μάντισον, η [Πόλη του Κολοράντο Σπρινγκς] σου εύχεται τεράστια επιτυχία», έγραψε σε ανάρτησή του. «Έχεις εμπνεύσει αμέτρητα κορίτσια να κάνουν μεγάλα όνειρα και να φτάνουν στα αστέρια».

Η καριέρα της Μάντισον Μαρς 

Η νέα «Μις Αμερική» αποφοίτησε από την Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας πέρυσι, λίγες μέρες αφότου κέρδισε στα τοπικά καλλιστεία. Σπουδάζει επίσης στο Harvard Kennedy School με την ελπίδα να λάβει μεταπτυχιακό στη δημόσια πολιτική.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button