Περιβάλλον

Ισπανία: Τρία ηλικιωμένα αδέλφια βρέθηκαν δολοφονημένα μέσα στο σπίτι τους

Στην Ισπανία, νεκρά βρέθηκαν τρία αδέλφια, με την δολοφονία τους να συνδέεται με μια διαδικτυακή απάτη που τους ώθησε να υπερχρεωθούν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων τους.

Οι δύο αδελφές και ο ανάπηρος αδελφός τους, ηλικίας 70-80 ετών, την Πέμπτη (18/1) βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, στην κοινότητα Μοράτα δε Ταχούνια, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, αφού οι γείτονες θορυβήθηκαν και ενημέρωσαν τις αρχές, καθώς δεν είχαν δει κανέναν τους εδώ και πολλές ημέρες.

Τα τρία θύματα είχαν δολοφονηθεί βίαια και τα σώματά τους ήταν εν μέρει απανθρακωμένα.

Οι αρχές εικάζουν ότι η τριπλή δολοφονία συνδέεται με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», λόγω των μεγάλων χρεών που είχαν συσσωρεύσει τα αδέλφια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γείτονες που μίλησαν στις εφημερίδες El Pais και El Mundo, αλλά και στη δημόσια τηλεόραση ανέφεραν ότι τα χρέη ενδέχεται να προέκυψαν από μια διαδικτυακή απάτη, με το πρόσχημα της σύναψης ερωτικού δεσμού.

Οι δύο αδελφές φέρονται να σύναψαν σχέση εξ αποστάσεως με δύο άτομα που τους παρουσιάστηκαν ως Αμερικανοί στρατιωτικοί.

Ο ένας από τους δύο, στη συνέχεια είπε ότι ο άλλος πέθανε και χρειαζόταν χρήματα για να κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να λάβει η «αρραβωνιαστικιά» του μια κληρονομιά ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δύο αδελφές άρχισαν να ζητούν χρήματα από τους κατοίκους του χωριού και καταχρεώθηκαν.

«Δεν ζητούσαν 20 ή 100 ευρώ αλλά 5.000 ή 6.000», είπε ένας γείτονας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button