Οικονομία

Πετρέλαιο: Συγκρατεί την απότομη πτώση μετά την επέκταση των αμερικανικών αποθεμάτων

Το πετρέλαιο συγκράτησε την μεγάλη πτώση εν μέσω μιας σειράς αντικρουόμενων «σημάτων» που κυμαίνονταν από την αύξηση των αποθεμάτων μέχρι τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή και την επαναφορά των αμερικανικών κυρώσεων στο αργό της Βενεζουέλας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Το Brent διαπραγματεύεται κάτω από τα 88 δολάρια το βαρέλι, μετά από πτώση 3% την Τετάρτη, ενώ το West Texas Intermediate ήταν κοντά στα 83 δολάρια. Τα αμερικανικά αποθέματα αργού πετρελαίου αυξήθηκαν κατά 2,7 εκατομμύρια βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ οι δείκτες της ζήτησης καυσίμων μειώθηκαν.

Τα αδύναμα στοιχεία για την αμερικανική οικονομία, όπως περιγράφηκε στην χθεσινή (17.4.2024) έκθεση της Fed, επισκίασαν τον αντίκτυπο των γεωπολιτικών εντάσεων στη Μέση Ανατολή, καθώς οι traders αναμένουν την απάντηση του Ισραήλ στην πρωτοφανή πρόσφατη επίθεση του Ιράν. Επί του παρόντος, υπάρχει ένα premium 5 έως 10 δολαρίων το βαρέλι που έχει ενσωματωθεί, αλλά χωρίς κλιμάκωση, οι τιμές μπορεί να μειωθούν, δήλωσε η Goldman Sachs.

To άρθρο Πετρέλαιο: Συγκρατεί την απότομη πτώση μετά την επέκταση των αμερικανικών αποθεμάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button