ΓυναίκαΜόδα

Coachella 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των celebrities και των it girls

Το φεστιβάλ Coachella είναι το πιο μεγάλο φεστιβάλ του κόσμου που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες celebrities και it girls.

Η κοιλάδα Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια από την οποία το φεστιβάλ έχει δανειστεί το όνομά του πλημμυρίζει από κόσμο, μόδα και μουσική.

Έτσι και φέτος το μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε. Η Lana Del Rey, ο Tyler the Creator και η Doja Cat ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί με τους No Doubt της Gwen Stefan, την ράπερ Ice Spice και τον Μεξικανό καλλιτέχνη Peso Pluma. Μάλιστα η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε ως guest η Shakira με την οποία ξετρελάθηκε το κοινό.Στο μουσικό φεστιβάλ εμφανίστηκαν αρκετοί celebrities οι οποίο έκλεψαν την παράσταση.

Πάμε να δούμε τα beuaty looks των celebrities που ξεχώρισαν στο φεστιβάλ Coachella 2024.

Η Megan Fox υιοθέτησε ένα ακόμη τολμηρό hair look που συζητήθηκε πολύ. To rodeo look είχε την τιμητική του ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα ήταν όλα τους ένα κι ένα.

Megan Fox: Τα γαλάζια μαλλιά της είναι και πάλι πολύ μακριά και matchy με τα μάτια της. Φόρεσε το απαραίτητο cowboy hat, τόνισε ζυγωματικά και χείλη με ροζ αποχρώσεις και το βλέμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Το μανικιούρ της έχει την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά, με περλέ φινίρισμα.

Hailey Bieber: Με τα μαλλιά της sleek, με χωρίστρα στη μέση και μαζεμένα σε low bun. Τα χείλη της έχουν ματ φινίρισμα και ουδέτερο χρώμα με καφέ υποτόνο ενώ τα νύχια της πράσινα και matchy με την μπλούζα της.

Rihanna: Έκανε δυναμική εμφάνιση δίπλα στον σύντροφό της A$AP Rocky και όλοι έκαναν στην άκρη να περάσει. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα στο αγαπημένο της, τον τελευταίο καιρό, Pamela’s updo με σφιχτές μπούκλες.

Paris Hilton, Kyle Richards και Kesha: Η Hilton με τα μαλλιά της ελεύθερα και τέλειες μπούκλες. Η Richards με το ίδιο ακριβώς beauty look ενώ η Kesha εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ανεπιτήδευτο hairstyle.

Sabrina Carpenter: Με Barbie hair look, έντονα ζυγωματικά σε ροζ απόχρωση και γενναίες δόσεις highlighter, bubblegum χείλη με πιο σκούρο περίγραμμα και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που χαρίζει φωτεινό αποτέλεσμα.

Alessandra Ambrosio

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με κουμπιά το οποίο άνοιγε από τη μέση και κάτω και ένα δερμάτινο σορτσάκι με ζώνη. Συνόδευσε το look με ένα ζευγάρι ασορτί μπότες που έφταναν σχεδόν μέχρι το γόνατο και ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Όσον αφορά το beauty look της τα μαλλιά της ήταν ανέμελα και φυσικά και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button