Αθλητικά

«Νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα, θα επιστρέψω πιο δυνατή»

Η Μαρία Σάκκαρη αποθέωσε την Ίγκα Σφιόντεκ μετά τον τελικό του Indian Wells, τόνισε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή στην Καλιφόρνια, ενώ δήλωσε περήφανη που είναι Ελληνίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την ήττα της στον τελικό του Indian Wells από την Ίγκα Σβιόντεκ, εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον. Και πως να μην είναι, αφού με τον νέο προπονητή στο πλευρό της, επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις και είναι σε θέση να διεκδικήσει και πάλι τίτλους κόντρα στις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

“Σας ευχαριστώ όλους πολύ που ήρθατε. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παλέψω λίγο περισσότερο. Είσαι μία φανταστική αθλήτρια, είσαι εξαιρετικός άνθρωπος (Σβιόντεκ). Πραγματικά αξίζεις τα καλύτερα., Έχει καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε αρκετούς τελικούς στο μέλλον. Κι αν το καταφέρουμε αυτό θα σημαίνει ότι κι οι δύο τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είσαι φανταστική. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.

Ευχαριστώ την ομάδα μου, όλο το τιμ, τον Γουΐτ. Φτάσαμε σχεδόν μέχρι την πηγή, δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε στο μέλλον. Ευχαριστω που είστε στο πλάι μου. Την αδερφή μου την Αμάντα. Ευχαριστώ που είσαι εδώ. Το αγόρι μου τον Κωνσταντίνο. Ευχαριστώ που με κάνετε ευτυχισμένη.

Η οικογένειά μου είναι πάντα στοπ πλάι μου, νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Το Indian Wells είναι ένα φανταστικό μέρος.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές, τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το τουρνουά. Θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω εδώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ίσως κάποια στιγμή να μετακομίσω εδώ. Όχι, όχι αστειεύομαι. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button