Πολιτική

Νέο συμβόλαιο με την Βέιλε έως το 2025 υπέγραψε ο Εμμανουηλίδης

Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση (έμεινε εκτός για περίπου ένα χρόνο λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη τον Ιανουάριο του 2023), ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Βέιλε έως το 2025.

Αφού στο πρώτο του ματς μετά τη μακρά αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους ο 23χρονος ακραίος επιθετικός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του, αμέσως μετά η διοίκηση έδειξε εμπράκτως την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό του υπογράφοντας μαζί του την επέκταση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της συλλόγου της Δανίας, Μάριους Αντριάν Νικολάε, ανέφερε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Έλληνα εξτρέμ: «Η διαδικασία αποκατάστασης μας έδειξε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δούλεψε σκληρά, προπονήθηκε και συγκεντρώθηκε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά σε πρωτόγνωρο βαθμό.

Ως εκ τούτου, κατάφερε να επιστρέψει πιο γρήγορα και το σημαντικό, ακόμη πιο δυνατός. Είμαστε χαρούμενοι που ο Δημήτρης επέστρεψε τώρα και που έχουμε νέο συμβόλαιο έως το 2025 με δυνατότητα επέκτασης για ένα χρόνο ακόμα.»

Από την πλευρά του ο νεαρός παίκτης σχολίασε: «Η Βέιλε μου έδειξε ότι πίστευε πως θα επιστρέψω πιο δυνατός και το γεγονός ότι δεν έπρεπε να πιέζομαι ή να επιβάλλω κάτι, αυτό ήταν μια μεγάλη διαβεβαίωση από την αρχή της διαδικασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιστρέφω με δύναμη στο σώμα μου και ψυχική εστίαση που θα ταιριάζει στο παιχνίδι μου. Ταυτόχρονα, έχω την επιθυμία να παίξω, κάτι που ελπίζω ότι θα ανταμείψει τόσο τον σύλλογο όσο και τους φιλάθλους όλη την ανοιξιάτικη σεζόν.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button