ΓυναίκαΟμορφιά

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 8 ως 14/1/2024

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με ανανεωμένο στυλ θα εμφανιστείς, η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η παρουσία σου δε θα περάσει απαρατήρητη. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, αμεσότητα θα έχει ο τρόπος επικοινωνίας σας. Ελκυστικότητα και οικειότητα θα έχει η στάση σου, αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα δεις πως η εξέλιξη θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να περάσεις με το ταίρι σου ξέγνοιαστα θερμά και ανανεωμένα, ρουτίνα και καταστημένο θα είναι έννοιες με τις οποίες δε θα τα πας καλά. Ανατρεπτική θα είναι η διάθεση σου, θα βγει στην επιφάνεια η εξτρεμιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσοχή στις προτάσεις που θα κάνεις, οριοθέτησε την ανάγκη σου για αλλαγή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να ρισκάρεις με αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική, η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακουστεί πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ανανεωτική θα είναι η εβδομάδα σου!! Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου δημιουργήσουν τη διάθεση για καινούργιες διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου. Ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα προοπτική.

Σε σχέση. Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις, αυτά που θα προτείνεις στόχο θα έχουν να τονώσουν τον δεσμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε παρακινήσουν να ανοιχτείς και να φλερτάρεις, θα αποκαλυφθείς συναισθηματικά και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου. Είναι πολύ πιθανόν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ανοίξετε προσωπική συζήτηση αν δώσεις το πράσινο φως θα ακουστούν εξομολογήσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς και να εκφραστείς ελεύθερα, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, πολύ καλά θα κάνεις και θα διατηρήσεις την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Θα γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα των αισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου δώσουν την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, με αμεσότητα θα προσεγγίσεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, δε αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσο ίσως να γίνει κάπως κυριαρχική η συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να βάλεις όρια στον εαυτό σου, προσοχή στο πάθος και την έντονη επιμονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να την σκεφτείς την προοπτική της επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

Σε σχέση. Ανέμελη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου, θα χαλαρώσεις, θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που υπάρχουν έντονες διαφωνίες. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σου, θα θελήσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις την σωστή οδό επικοινωνίας, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι θετικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σε σχέση. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείς, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις και δε θα απογοητευτείς. Δεν αποκλείεται να νιώσεις αισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα είχες ξεχάσεις, καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, θα καταφέρεις να ανανεωθείς.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, θα κινηθείς μελετημένα, πολύ καλά σκεπτόμενα και με στρατηγική. Η ανάγκη σου για σταθεροποίηση θετική και συγκαταβατική θα κάνει τη στάση σου, θα σε ωθήσει στο να αποκτήσεις κάτι δεσμευτικό, επιθυμία σου θα είναι να προχωρήσεις τη σχέση σου ίσως να συζητήσεις για το θέμα της συγκατοίκησης. Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό θα πάρεις αποφάσεις σοβαρές και ώριμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, δε θα λείψουν το φλερτ και οι προσεγγίσεις, αισιοδοξία θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, δε θα σταθείς σε υποσυνείδητες αναστολές. Βάζεις τέλος στο αρνητικό παρελθόν, η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ωστόσο οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι προσεκτικές και όχι βιαστικές.

Σε σχέση. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα εκφραστείς με αμεσότητα, δεν θα έχεις σκοπό να καμουφλάρεις τα αισθήματα σου. Θα προσπαθήσεις να βγεις από ανασφάλειες και φοβίες, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου. Ξεκαθαρίζεις επιθυμίες και βλέψεις, περνάς σε άμεσες προτάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αυτή η εβδομάδα, θα διαφοροποιηθεί η εξέλιξη των γεγονότων, θα έχεις ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση. Οι συζητήσεις και οι ξεκάθαρες κουβέντες που θα ακουστούν θα δώσουν το άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις να δοθεί περεταίρω έκταση.

Σε σχέση. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σου, θα τονωθεί η ανάγκη σου για αναζωογονητικές αλλαγές, δε θα λείψουν οι ουσιαστικές εξομολογήσεις. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου ενέργειες θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συνήθειες που σου δημιουργούν καταστολή. Ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, θα δημιουργήσεις άνοιγμα για ανανεωτική εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου δώσουν τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς με ανανεωμένες διαθέσεις. Αυτή την εβδομάδα, παίρνεις την απόφαση να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ανάγκη σου για ανανέωση και αλλαγή θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, προσπάθησε να αποφύγεις το άγχος, έρχονται θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν επαφές με πρόσωπο που σκέπτεσαι. Θα γίνουν άμεσες κινήσεις προσέγγισης, θα ακουστεί πρόταση για συνάντηση. Ίσως να περάσεις απ’ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή απόφαση. Φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες, θα καταφέρεις να κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, βγαίνεις από τον αρνητισμό και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να κυνηγήσεις τα γεγονότα, επιθυμία σου θα είναι να διεκδικήσεις και να φτάσεις στον σκοπό σου. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες. Άμεσες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, οι απαντήσεις θα είναι θετικές.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button