Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88: Ζορίστηκε μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά έφτασε στη νίκη πριν υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ένα ξέσπασμά του Παναθηναϊκού στα μέσα της 4ης περιόδου ήταν αυτό που “λύγισε” το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ και έδωσε στο “τριφύλλι” τη νίκη (93-88), σε ματς για την 4η αγωνιστική του TOP-6 της Basket League, πριν τα δυο -πρώτα- εντός έδρας ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ στη Euroleague.

Με κορυφαίους τους Μήτογλου και Ναν, ο Παναθηναϊκός νίκησε -με δυσκολία- το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (93-88) και εξασφάλισε -οριστικά- το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League, λίγες ημέρες πριν τους πρώτους του αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ της Euroleague.

Να αναφέρουμε ότι ο Εργκίν Αταμάν απουσίαζε από το ματς ΟΑΚΑ, αφού βρέθηκε στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του κι έτσι χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης.

Εκτός αγώνα έμεινε ο Τζέριαν Γκραντ, εξαιτίας του προβλήματος στο πόδι, αλλά και ο Ματίας Λεσόρ, λόγω αδιαθεσίας που είχε κατά το ζέσταμα, πριν το τζάμπολ.

Στο 16-10 έπεσε το Περιστέρι (10-3 εντός και 6-7 εκτός έδρας), με τον Βασίλη Σπανούλη να βλέπει την ομάδα του να δείχνει πανέτοιμη, ενόψει της συμμετοχής της στο Final Four της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 41-45, 61-67, 93-88

To άρθρο Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88: Ζορίστηκε μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά έφτασε στη νίκη πριν υποδεχθεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button