ΓυναίκαΜόδα

Η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογείται: «Μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί»

Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και μίλησε μεταξύ άλλων για την υιοθεσία της κόρης της, αλλά και το ταξίδι στην Αφρική που της άλλαξε την ζωή.

Αρχικά, η Χριστίνα Κοντοβά είπε: «Θα ήθελα μέσα σε μια σχέση να είμαστε ομάδα, να είμαστε μαζί σε όλα! Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας σου έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άλλον, όταν περνάει ο έρωτας, μπορείς να αντέξεις και χωρίς έρωτα σε μια ομάδα».

Στην συνέχεια, η Χριστίνα Κοντοβά αναφέρθηκε και στην υιοθεσία της κόρης της: «Δεν κίνησα ποτέ την διαδικασία στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί και δεν θέλω να έχω παιδί. Θα το είχα κυνηγήσει, μπορούσα να το κάνω. Η ανάγκη της υιοθεσίας μου ήρθε με το ταξίδι στην Αφρική. Κάτι έχω με αυτό τον τόπο, με τραβάει, με συγκινεί.

Η θέλησή μου να υιοθετήσω γεννήθηκε στο τελευταίο μου ταξίδι στην Αφρική. Στην Ελλάδα, είναι όντως γεμάτα τα ιδρύματα, αλλά από παιδιά δεν είναι προς υιοθεσία, έχουν οικογένειες πίσω τους. Τα παιδιά προς υιοθεσία είναι πολύ μικρό ποσοστό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button