Πολιτική

Εντοπίστηκε νεκρός ο κοσμήτορας του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή, στο σπίτι του στην Άρτα, ο πρώην Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, καθηγητής, Κοσμήτορας του Τμήματος Γεωπονίας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αναστάσιος Τσίνας.

Ο 58χρονος καθηγητής δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες, δεν εμφανίστηκε στη Σχολή και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές. Έτσι η αστυνομία μετέβη στην οικία του, όπου βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα από φυσικά αίτια. Σαφείς απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αναστάσιος Τσίνας ήταν πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ και ήταν καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία Αγροτικών Ζώων και Κτηνιατρική Φαρμακολογία».

Από τον Φεβρουάριο 2013 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017 υπήρξε Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου με αρμοδιότητες Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Προσωπικού, Σπουδαστικής Μέριμνας & Κτηριακών Εγκαταστάσεων. Από 1ης Δεκεμβρίου 2017 έως 30ης Σεπτεμβρίου 2018 ήταν ο νέος Πρύτανης του πρώην ΤΕΙ Ηπείρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button