Αθλητικά

Εντυπωσιακή η προσέλευση στην Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, που έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 14 Απριλίου, κέρδισε τις εντυπώσεις των χιλιάδων επισκεπτών χάρη στο πλήθος των εταιριών που συμμετείχαν και τα αρκετά νέα μοντέλα που έκαναν εκεί το ντεμπούτο τους.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημέρων (10-14 Απριλίου) περισσότεροι από 42.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας επιστέφθηκαν της Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες πέρα από την δυνατότητα να δουν από κοντά νέα μοναδικά μοντέλα, να ενημερωθούν για ότι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό ασφάλειας, ένδυσης και αξεσουάρ είχαν την ευκαιρία και να οδηγήσουν αρκετά από τα νέα μοντέλα στα οργανωμένα test rides.

Οι εγκαταστάσεις, οι υπηρεσίες και η ευκολία πρόσβασης στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo σε συνδυασμό με τη δυναμική και πληρέστατη παρουσία των εταιριών του χώρου της μοτοσυκλέτας έδωσαν ένα Ευρωπαϊκό “αέρα” στην φετινή έκθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση, στο πλαίσιο της έκθεσης, του 1ου Συνεδρίου Sustainable Ride με θέμα «Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα» αποτέλεσε δυναμικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων, λύσεων και προτάσεων για το παρόν και το μέλλον των μετακινήσεων των δικύκλων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button