ΓυναίκαΟμορφιά

Πέτρος Κόκκαλης: «Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, θα επιθυμούσα να είχαμε κάνει παιδί με τη Δήμητρα Ματσούκα»

Καλεσμένος στην εκπομπή EQ στην τηλεοπτική συχνότητα του Action 24 ήταν ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδρυτής του πολιτικού φορέα ΚΟΣΜΟΣ, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον έγγαμο βίο του με την ηθοποιό, Δήμητρα Ματσούκα.

«Η ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό, είναι η ίδια. Είμαστε μαζί 7 χρόνια πια με τη Δήμητρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να ενωθούμε στο μυστήριο αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Έχει αλλάξει μια αίσθηση πως ίσως αυτή η διαδικασία κάνει τη σχέση μας πλουσιότερη, είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Είχα δει να μιλάει πολύ τρυφερά σε μια συνέντευξη και να είχε δηλώσει μέχρι και “αν είχα γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο νωρίτερα, μπορεί να είχα κάνει μαζί του και παιδί”. Αυτό δηλώνει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο πίστης στη σχέση. Είναι κάτι που ίσως, αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, που δεν γυρνάει, θα το επιθυμούσατε και εσείς;», ρώτησε η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, όμως δεν γυρνάει. Η Δήμητρα είναι και αυτή ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει μια καταπληκτική καριέρα σε όλα αυτά τα χρόνια και έχει μια πορεία, μια διάρκεια, μια τεράστια γκάμα στην τέχνη της», απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Τι να σας πω, τώρα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω» κατέληξε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button