ΓυναίκαΟμορφιά

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν μένουν πια μαζί

Για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση μίλησαν σήμερα στο “Πρωινό”. Η Φαίη Φώτου έδωσε το δικό της ρεπορτάζ και ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του σχολίασαν τα τεκταινόμενα.

«Δεν είναι και πολύ καλά τα πράγματα. Περιμέναμε πως όταν επιστρέψει ο Δημήτρης Κατριβέσης το ζευγάρι θα ερχόταν σε μια επικοινωνία. Δεν πήγε στο σπίτι του, δεν ήρθε σε καμία επικοινωνία από κοντά το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, δεν συζήτησαν τα όσα ακούμε τόσο καιρό και όσα λέγονται και από τις δύο πλευρές. Το μόνο που συζήτησαν από το τηλέφωνο είναι οι επαγγελματικές τους σχέσεις, γιατί έχουν κάποιες επιχειρήσεις από κοινού», είπε αρχικά η Φαίη Φώτου.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε από την πλευρά της: «Με προβληματίζει που δεν έχουν μιλήσει μεταξύ τους, αλλά μιλάνε στις τηλεοπτικές κάμερες. Το συζητάνε σε εκπομπές και όχι μεταξύ τους;».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εύχομαι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή λύση. Πολλές φορές η καλύτερη δυνατή λύση είναι ο χωρισμός, άλλες φορές είναι η επανένωση. Η ζωή έχει δείξει, δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους, πως όταν ραγίζει το γυαλί, ακόμα και να ξανακολλήσει, σίγουρα θα ξανασπάσει. Αν ένας άνθρωπος κάνει κάτι μια φορά και τον συγχωρήσεις, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το ξανακάνει. Γενικά το λέω, δεν ξέρω κάτι».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button