Περιβάλλον

BAFTA 2024: Ο Μάικλ Τζ. Φοξ σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο και αποθεώθηκε από το κοινό

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J. Fox) έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή των κινηματογραφικών βραβείων BAFTA, παρά τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό.

Αν και ανέβηκε στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι, στάθηκε όρθιος στο βήμα για να παρουσιάσει τις υποψήφιες ταινίες στην κατηγορία της «Καλύτερης Ταινίας», όπου το επικό φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οπενχάιμερ», ήταν ο μεγάλος νικητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, παρουσιάζοντας τον διάσημο ηθοποιό στη σκηνή του Royal Festival Hall, ο οικοδεσπότης Ντέιβιντ Τένναντ (David Tennant) τον περιέγραψε ως έναν «πραγματικό θρύλο του κινηματογράφου».

 

«Πέντε ταινίες είναι υποψήφιες σε αυτή την κατηγορία και οι πέντε έχουν κάτι κοινό. Είναι οι καλύτερες από αυτό που κάνουμε. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή από πού είσαι, αυτές οι ταινίες μπορούν να μας φέρουν κοντά», είπε συγκινημένος ο Μάικλ Τζ. Φοξ στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει λόγος που λένε ότι οι ταινίες είναι μαγικές, γιατί οι ταινίες μπορούν να σου αλλάξουν τη μέρα. Μπορούν να σου αλλάξουν τις προοπτικές σου και μερικές φορές ακόμη και τη ζωή σου», συνέχισε.

Η ταινία «Still: A Michael J. Fox Movie», η οποία αφηγείται την ιστορία της ζωής του ηθοποιού σε πρώτο πρόσωπο ήταν υποψήφια στη κατηγορία για το «Καλύτερο Ντοκιμαντέρ», αλλά το βραβείο απέσπασε το «20 Days In Mariupol».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button