Πολιτική

Υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ Τσουκαλάς, Δαφέρμου και Μαρκογιαννάκη

Τους τρεις πρώτους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15.03.24) με τον δικηγόρο – εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά, την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου και τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΚ στις ευρωεκλογές.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά τους, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «τρεις νέους ανθρώπους με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

«Οι ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον της Ευρώπης , της πατρίδας μας αλλά και της Δημοκρατικής Παράταξης.Σήμερα, λοιπόν, ξεκινάμε. Με πυξίδα την ανανέωση, παρουσιάζουμε τις τρεις πρώτες υποψηφιότητές μας», τόνισε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Την εκπαιδευτικό Μαρία Δαφέρμου. Τον δικηγόρο-εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά. Τη μηχανικό Όλγα Μαρκογιαννάκη. Τρεις νέοι άνθρωποι με επιστημονική επάρκεια και κοινωνική αξιοπιστία, που μπορούν να πετύχουν πολλά προς όφελος του λαού μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Με τιμά ιδιαίτερα, που θα δώσουμε μαζί τον αγώνα των ευρωπαϊκών εκλογών».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button