ΓυναίκαΜόδα

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου έλυσαν on air τη μεταξύ τους παρεξήγηση

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν την Παρασκευή η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου που στο παρελθόν είχαν ανταλλάξει «φαρμακερές» ατάκες μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, όπως όλα δείχνουν έχουν αφήσει στο παρελθόν αυτές τις γκρίζες στιγμές στη σχέση τους και πλέον είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Μάλιστα, στην αρχή της συζήτησής τους, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην κόντρα τους με την Ιωάννα Μαλέσκου να επισημαίνει πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, “καλά, δεν έχετε τσακωθεί;” και λέω, “εγώ;”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλέ, τα έχουμε λύσει αυτά. Και δεν υπάρχει λόγος», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάτι σου είχαν μεταφέρει λάθος» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.

Κατερίνα Καινούργιου : Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.

Κατερίνα Καινούργιου: Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button