Αθλητικά

Ο παίκτης της Ρόμα έστειλε ευχάριστο μήνυμα μετά την κατάρρευσή του με φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Ο Εβάν Εντικά σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την κατάρρευση που είχε στο ματς της Ρόμα με την Ουντινέζε, αλλά φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο 27χρονος αμυντικός της Ρόμα, Εβάν Εντικά, κατέρρευσε στο 72’ του αγώνα των «τζιαλορόσι» στην έδρα της Ουντινέζε, με το ματς της Serie A να διακόπτεται οριστικά (με το σκορ στο 1-1).

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και λίγες ώρες μετά η Ρόμα έδωσε μια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Ο Εντικά νιώθει καλύτερα και είναι σε καλή διάθεση (φαίνεται και από τη φωτογραφία που ποζάρει με το μπράτσο του). Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Παράλληλα επισημαίνεται -μέσα από την ανάρτηση της ομάδας- ότι τον επισκέφθηκαν όλοι οι συμπαίκτες του.

Η οριστική διάγνωση για το τι συνέβη κι έπεσε στο χορτάρι κρατώντας το στήθος του θα δοθεί την Δευτέρα (15/04) μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί. Οι πρώτες εξετάσεις στον παίκτη πραγματοποιήθηκαν στα αποδυτήρια, όπου του έγινε ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Ακόμη και τη στιγμή που δεν αισθανόταν καλά δεν κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής. Ο Εντικά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του και αφού έφτασε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν συνέτρεχε κίνδυνος για τη ζωή του.

Το λεωφορείο της Ρόμα, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και όλη την ομάδα κατευθύνθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στον 24χρονο αμυντικό. Ο Ντε Ρόσι, ο Πελεγκρίνι και η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τον ποδοσφαιριστή, μετά από συνεννόηση με τους γιατρούς.

Ο Εντικά, του οποίου η ζωή δεν κινδυνεύει, θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η ομάδα αποχώρησε από το νοσοκομείο γύρω στις 10:30 το βράδυ, προκειμένου να επιστρέψει στην Ρώμη.

Όλες οι εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής συγκλίνουν στο ότι δεν υπέστη καρδιακή προσβολή, αλλά απομένουν κάποιες ακόμη που θα ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button