ΓυναίκαΜόδα

Γιάννης Χατζηγεωργίου για τηλεοπτική σκηνή: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε μαύρες σκέψεις, αλλά και στη σκηνή την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ από τη σειρά «Ταμάμ».

«Έκανα γυμνός το γύρισμα. Τότε η Λίλα Μπακλέση με είδε με όλα τα…  πλούσια ελέη, έκανα και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με πολύ λάθος υλικά από το μπάνιο που έβρισκα…

Πέρα από τον αφρό ξυρίσματος, προσπάθησα στην αρχή να βάλω οδοντόκρεμα. Μην το κάνει ποτέ κανένας άνθρωπος, κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την προσπάθειά του να μην φανεί το επίμαχο σημείο.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν βίωσε μια σκοτεινή περίοδο, στην οποία οι σκέψεις του έφτασαν στην αυτοκτονία:

«Μια περίοδο της ζωής μου πέρασα βαριά κατάθλιψη, δεν το είχα καταλάβει. Δεν αισθανόμουν καλά, μια μεγάλη περίοδος της ζωής μου, όντως είχε τέτοιες μαύρες σκέψεις. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ μεγάλη φαντασία και αγάπη στην τέχνη, είναι πάρα πολύ εύκολο να αισθανθεί πολύ μόνος».

«Κυρίως αισθανόμουν μόνος, ότι βιώνω μια εσωτερική μοναξιά, παρόλο που ήμουν με κόσμο, δεν αισθανόμουν μέσα μου καλά», κατέληξε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button