ΓυναίκαΟμορφιά

«Τζάμπα Λιάγκας»: Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας για τις φήμες που θέλουν να έκανε τσάμπα διακοπές στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον γνωστό υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Χάρη Σιανίδη.

Η παρουσία του εκεί ωστόσο, σχολιάστηκε μάλλον καυστικά από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day και την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος βρέθηκε σε ένα μέρος που στο παρελθόν έχει σχολιάσει όχι και με τα καλύτερα λόγια!

«Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Το έχει στήσει πολύ ωραία στο σκηνικό. Έχει φύγει από την Παρασκευή, γραμμένη επίσης η εκπομπή, γραμμένη και σήμερα -έχει κάνει συνέντευξη Οικονομόπουλου, γραμμένη κι αυτή- και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε», είπε γελώντας η Τίνα Μεσσαροπούλου. Και συμπλήρωσε ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες του με το Σιανίδη και την Παναγιώταρου στο Nammos.

«Μα αυτός δεν είναι που λέει ότι “Εγώ δεν πάω εκεί που πάνε όλοι, στα καλέσματα, έχω τραβήξει έναν μοναχικό δρόμο”», απόρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αν είναι τζαμπουίτα πάει κι εκεί. Το τζαμπουίτα πάντα έχει άλλη αξία να ξέρεις» απάντησε η τηλεκριτικός.

Το πρωί της Τετάρτης, η δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει για το ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στον παρουσιαστή του ANT1.

«Ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου με ένα σχόλιο – σχολιάζοντας το πώς ο Γιώργος σχολιάζει αυτούς που πάνε στο Ντουμπάι – ωστόσο η αλήθεια είναι και οφείλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ο Γιώργος Λιάγκας πλήρωσε τα πάντα σε αυτό το ταξίδι. Ήταν κάτι που το είχε αποφασίσει, πήγε να συναντήσει τον φίλο του, τον Λάκη που είναι πλοίαρχος στα καράβια. Πήγε στο Κατάρ, εκεί έμεινε. Τα πλήρωσε όλα και τα αεροπορικά εισιτήρια» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Στο Nammos έκλεισε ένα τραπέζι με το όνομά του, την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο εκεί έτυχε να βρεθούν παρέα, ήταν και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το εστιατόριο εκεί ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους άφησαν να πληρώσουν και ήταν δωρεάν. Ντρέπομαι για αυτό που βλέπω και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του τοποθετήθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής του για τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου για τις «τζάμπα διακοπές» του στο Ντουμπάι.

Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε τη συγγνώμη της δημοσιογράφου ενώ αποκάλυψε ότι έκανε αλλαγή χρόνου στο πλοίο για Κατάρ και στο Ντουμπάι έμεινε μόνο για μισή μέρα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τα έβαλε και με τις εφημερίδες που κυκλοφόρησαν σήμερα κι έχουν τίτλους «Τζάμπα Λιάγκας».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Εγώ… τζάμπα Λιάγκας, όπως γράφουν οι εφημερίδες. Δεν θέλω να ξεκινήσω με γκρίνια το 2024, αλλά κοιτάξτε να δείτε. Πρέπει λίγο να επικρατεί μία σοβαρότητα και να κάνουμε, αυτό που λέμε, ρεπορτάζ. Όταν κάποιος έμπαινε στο δικό μου Instagram μου, θα καταλάβαινε πού και με ποιον έκανα αλλαγή χρόνου. Και δεν θα υπήρχε σήμερα αυτό, να ζητάμε σήμερα συγγνώμες. Γιατί βγήκε μία συνάδελφος και είπε μία βλακεία, σήμερα το αποκατέστησε αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι άντε εκείνη το αποκατέστησε, οι τίτλοι στις εφημερίδες μένουν. Οι εφημερίδες θα ζητήσουν συγγνώμη;

Και θέλω να σας πω κάτι: τα δώρα δεν είναι κακό πράγμα, αλλά εγώ στη ζωή μου μόνο μία φορά έχω πάει τζάμπα ταξίδι. Και ξέρετε πότε ήταν; Όταν ήμουν καλεσμένος της εκπομπής του Κοκλώνη και πήγαμε στο Μεξικό για να δώσω συνέντευξη. Πλήρωσε τα έξοδά μου η εταιρία παραγωγής του Κοκλώνη».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Πληρώνω μία χαρά τα ταξίδια από την τσέπη μου. Και αδρά! Πήγαμε δύο ημέρες στο Κατάρ μόνος μου, πλήρωσα κανονικά, ήρθε ο κολλητός μου ο Λάκης, επιβιβάστηκα στο κρουαζιερόπλοιο και πήγαμε μία μέρα στο Ντουμπάι. Εκεί συνάντησα φίλους μου και κάθισα και έφαγα. Συγγνώμη που δε θα δώσω και αναφορά με ποιον κάθομαι να φάω. Το ταξίδι το πλήρωσα κανονικότατα! Καλή η συγγνώμη και δεκτή, ωστόσο μη δημιουργείτε εντυπώσεις γιατί το διαβάζουν και παιδιά και συγγενείς και μας κολλάει μία ρετσινιά… Τζαμπατζή στη ζωή μου δε μπορείς να με πεις. Ντροπή! Καλή χρονιά! Εγώ πέρασα ωραία πρωτοχρονιά με τον φίλο μου τον Λάκη και Έλληνες ναυτικούς».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button