Αθλητικά

Κάρλο Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ»

Η Ρεάλ Μαδρίτης “αποκαθήλωσε” την Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής για την επιτυχία των “μερένγκες”!

Δικαιωμένος και πανευτυχής για την ομάδα του, εμφανίσθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Με… ήρωα απ’ το πουθενά τον Αντρέι Λούνιν, ο οποίος έκανε σωρεία “μεγάλων” επεμβάσεων στα 120 λεπτά της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι (έβγαλε δυο), η Ρεάλ Μαδρίτης “λύγισε” την Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με 4-3 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 1-1) και παρέμεινε στο κυνήγι του 15ου τρόπαιού της, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

“Αρχίσαμε καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ωστόσο, μετά αμυνθήκαμε και υποφέραμε. Νομίζαμε ότι θα παίξουμε διαφορετικά, αλλά χαλαρώσαμε λίγο και η Σίτι είχε τον έλεγχο”, σχολίασε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

“Βρεθήκαμε σε αυτήν την… άσκηση αντίστασης σε πολλές περιπτώσεις, που είναι αυτή η ασπίδα, που σε οδηγεί να βγεις με κάτι που κανείς δεν σκέφτεται να κάνει. Πρόκειται για μια ομαδική θυσία και αγώνας θα μπορούσε να γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η φθορά ήταν μεγάλη, αλλά σωματικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να μας θεωρείτε νεκρούς, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ”.

To άρθρο Κάρλο Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button