Τεχνολογία

Ηλεκτρικό Ι.Χ. χτύπησε σε κολωνάκι με αποτέλεσμα να τρυπήσει η μπαταρία και να καίγεται με τις ώρες (Βίντεο)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το ατύχημα με το ηλεκτρικό σεντάν συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległości και Antoniego Madalińskiego στην Πολωνία το πρωί της 19ης Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω οδηγός απέφυγε με επιτυχία τη σύγκρουση με άλλο όχημα, όμως τελικά κατέληξε να χτυπήσει έναν στύλο κυκλοφορίας στη μέση της διασταύρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αποτέλεσμα, το Lucid φαινομενικά υπέστη διάτρηση της μπαταρίας, η οποία οδήγησε σε πυρκαγιά. Μία πυρκαγιά η οποία ήταν τόσο μεγάλη που κατέστρεψα ολοκληρωτικά το πανάκριβο σεντάν ενώ χρειάστηκαν τρία συνολικά πυροσβεστικά για να την περιορίσουν.

Το περιστατικό, σε συνδυασμό με τον χρόνο που απαιτείται για την διαχείριση της φωτιάς σε ηλεκτρικό όχημα, οδήγησε σε πολλαπλές καθυστερήσεις λεωφορείων και τρένων. Σύμφωνα με το Miejeski Reporter, ο οδηγός έλαβε ιατρική φροντίδα, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Καθώς η απειλή των πυρκαγιών ηλεκτρικών οχημάτων εξακολουθεί να αποτελεί προβληματικό ζήτημα, ο τρόπος με τον οποίο οι πυροσβέστες το αντιμετωπίζουν θα μπορούσε να αλλάξει. Σε απάντηση, οι πυροσβέστες διερευνούν νέες τεχνικές για την αποτελεσματική κατάσβεση τέτοιων πυρκαγιών. Μια αξιοσημείωτη περίπτωση συνέβη τον Ιανουάριο, όπου μια ομάδα χρησιμοποίησε με επιτυχία μια κουβέρτα για να καταστείλει τις φλόγες σε ένα Jaguar EV

 

Βίντεο από το περιστατικό στην Πολωνία.

 

Η μέθοδος αυτή αντιπροσωπεύει μια λιγότερο επεμβατική προσέγγιση σε σύγκριση με το δραστικό μέτρο της βύθισης ολόκληρου του οχήματος σε μια πισίνα σε μια μάντρα διαλύσεων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button