lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: O σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε – «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο»

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (16/4), λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε μετά από τραυματισμό που είχε στο πόδι και η παρουσιάστρια ήταν δίπλα του.

“Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άνδρα μου ο οποίος χειρουργήθηκε χθες και ξέρεις τώρα πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν μέσα οι νοσοκόμες, φέρνει το παυσίπονο μετά το αντιφλεγμονώδες, δεν τα βάζεις όλα μαζί να κοιμηθούμε λίγο, δεν το έχω καταλάβει αυτό με τις δόσεις”, ανέφερε η Ελεωνόρα Μελέτη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής στο «MEGA Καλημέρα».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη είχε ανεβάσει στο προφίλ της ένα στόρυ που έδειχνε τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανέβει μερικά σκαλιά, κρατώντας πατερίτσες, γράφοντας «Η γέφυρα έπεσε, αλλά δεν πέφτει ποτέ πραγματικά».

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: O σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε – «Δεν έχω κοιμηθεί γιατί ήμουν στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button