Αθλητικά

Ολυμπιακός – Τζολάκης: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μέχρι την επόμενη! Ευτυχώς στα πέναλτι δικαίωσα τον πατέρα μου

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε στο Olympiacos TV μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε στον πατέρα του που βρέθηκε στην Πόλη για να τον στηρίξει, ενώ τόνισε επίσης, ότι η ομάδα είχε πίστη από την αρχή ότι θα έπαιρνε την πρόκριση.

Είναι το “πρόσωπο” του τελευταίου 24ώρου στον Ολυμπιακό. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, με τις τρεις επεμβάσεις που είχε στη διαδικασία των πέναλτι και “αποθεώθηκε” από συμπαίκτες αλλά και τους φίλους των “ερυθρολεύκων”.

Μιλώντας στο Olympiacos TV, ο Έλληνας πορτιέρε δήλωσε πως έζησε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας του, καθώς κι ότι δικαίωσε τον πατέρα του, που ταξίδεψε στην Τουρκία για να στηρίξει τον γιο του. Παράλληλα, τόνισε πως μετά από τη συγκεκριμένη πρόκριση, σιγά σιγά… ονειρεύεται τον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε…

Για το αν ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας: “Πιστεύω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη μέχρι την επόμενη, γιατί ο στόχος δεν έχει εκπληρωθεί. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”.

Για το πώς αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά το γκολ που δέχθηκε νωρίς: “Σίγουρα πιστεύαμε εξαρχής ότι μπορούμε να προκριθούμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, θεωρώ ότι είχαμε και κάποιες στιγμές να το κερδίσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν έγινε αυτό, ήρθε στα πέναλτι όμως”.

Για τις σκέψεις που έκανε ότι το ματς πήγε στα πέναλτι και τις οδηγίες που δέχθηκε από τον προπονητή: “Ήμουν έτοιμος για τα πέναλτι. Τα είχαμε αναλύσει με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με τους αναλυτές. Είναι και το feeling και πήγαν όλα καλά”.

Για το ότι ήταν ο πατέρας του εκεί: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθε να με στηρίξει σε ένα τεράστιο και γεμάτο γήπεδο. Ευτυχώς στα πέναλτι τον δικαίωσα και είμαι πολύ περήφανος”.

Για το αν ονειρεύεται τον τελικό: “Σιγά-σιγά. Να το δούμε βήμα-βήμα. Πάμε στην Αγγλία να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι και γιατί όχι;”.

To άρθρο Ολυμπιακός – Τζολάκης: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μέχρι την επόμενη! Ευτυχώς στα πέναλτι δικαίωσα τον πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button