Οικονομία

Θεοχάρης για διασύνδεση POS – ταμειακών: «Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση»

«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», ανέφερε σήμερα το πρωί (3.3.2024) στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης με αφορμή τη διασύνδεση ταμειακών μηχανώνPOS.

Για την παράταση στη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών, ο κ. Θεοχάρης τόνισε: «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση». 

Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.

To άρθρο Θεοχάρης για διασύνδεση POS – ταμειακών: «Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button