Υγεία

ΕΠΟ: «Τηρούμε απαρέγκλιτα την Ολιστική Μελέτη»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στην οποία τονίζει πως «εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα την ολιστική μελέτη, τηρούμε, σύμφωνα και με το Καταστατικό της, όλα τα προαναφερόμενα. Άλλωστε, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα σήμαινε άμεση παρέμβαση της FIFA».

Αναλυτικά, η ΕΠΟ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχετικά με δημοσιεύματα που σχετίζονται με την ΟΔΠΕ, τους συνδέσμους διαιτητών και την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σκόπιμο είναι να υπενθυμίσουμε, αντί πολλών, ότι σύμφωνα με την ολιστική μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο κ. Πρωθυπουργός.

“… Η ΚΕΔ είναι η πιο υψηλόβαθμη επιτροπή διαιτησίας στην Ελλάδα. Είναι υπεύθυνη για τον ορισμό των διαιτητών στις τρεις κορυφαίες κατηγορίες καθώς και για την άνοδο, τον υποβιβασμό και την εκπαίδευση/κατάρτιση των διαιτητών.

Κάθε ΕΠΣ διαθέτει τη δική της επιτροπή διαιτησίας, η οποία διαχειρίζεται τους ορισμούς , την άνοδο, τον υποβιβασμό και την εκπαίδευση των διαιτητών σε τοπικό επίπεδο.” (Άρθρο 5.2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΠΟ, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα την ολιστική μελέτη, τηρεί, σύμφωνα και με το Καταστατικό της, όλα τα προαναφερόμενα. Άλλωστε, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα σήμαινε άμεση παρέμβαση της FIFA».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button