Αθλητικά

ΕΠΟ: «Οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας»

Βλέποντας να “καίγεται” και το… χαρτί του “AEL FC Arena”, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για “συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για τη διεξαγωγή” του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τoυ ΠΑΟΚ, ότι ο “μεγάλος” αγώνας θα διεξαχθεί.

Η ανακοίνωση αυτή της ΕΠΟ προέκυψε μετά την αρνητική απάντηση του Δημάρχου Λαρισαίων, Απόστολου Καλογιάννη, για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην πόλη της Λάρισας (σ.σ. στο AEL FC Arena) και μια ημέρα μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το συγκεκριμένο γήπεδο να έχει προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν.

To άρθρο ΕΠΟ: «Οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button