ΓυναίκαΜόδα

Irina Shayk: Με στυλάτο σακάκι από τη νέα designer συνεργασία της H&M

Κάθε σεζόν, οι fashion lovers περιμένουν με ανυπομονησία τις designer συνεργασίες της H&M με διάσημους οίκους και μετά τους Mugler, Rabanne και πολλούς ακόμα πιο πριν, ήρθε η σειρά του οίκου Rokh να συνεργαστεί με το high street brand.

Η συλλογή περιλαμβάνει γυναικεία, ανδρικά και αξεσουάρ και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα και στο hm.com στις 18 Απριλίου 2024.

«Τα σχέδια της κολεξιόν Rokh έχουν κυρίως κλασική εμφάνιση αλλά με μια πρωτοποριακή διαχρονική προσέγγιση στο σχεδιασμό τους. Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το όραμά μας με περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο χάρη σε αυτή τη συλλογή ορόσημο με την H&M» αναφέρει ο Rok Hwang, creative director της Rokh.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε ένα launch event στο Λονδίνο, με αφορμή την κυκλοφορία της H&M x Rokh συλλογής και, μεταξύ άλλων, το παρών έδωσε και η Irina Shayk, η οποία εμφανίστηκε με ένα κομμάτι της κολεξιόν.

Συγκεκριμένα, η Irina Shayk επέλεξε για την περίσταση ένα μακρύ, σταυρωτό σακάκι από μάλλινο σερζέ ύφασμα. Με χαλαρή εφαρμογή, τονισμένη γραμμή με μεγάλες βάτες και δύο αφαιρούμενες ζώνες με μεταλλικές αγκράφες που δημιουργούν πιο στενή γραμμή στη μέση.

Η 38χρονη Ρωσίδα καλλονή το φόρεσε σε στυλ blazer dress, δηλαδή σαν φόρεμα, και το συνδύασε με τις Tabi γόβες του οίκου Margiela, τις οποίες φόρεσε με κάλτσες.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button