Τεχνολογία

Απίστευτη υπόθεση επιμέλειας ανηλίκων στη Ρόδο

Ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως πρωτοδικών Ρόδου θα βρεθούν σήμερα μια 43χρονη μητέρα κατηγορούμενη για την αρπαγή των δυο ανηλίκων τέκνων της αλλά και δυο εκπαιδευτικοί που κατηγορούνται σύμφωνα με τη δικογραφία επειδή τη βοήθησαν.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», απασχολεί τη δικαιοσύνη λόγω της διαμάχης που έχουν οι γονείς των δύο ανήλικων παιδιών πήρε νέα τροπή χθες μετά τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο νησί.  Ο πατέρας με απόφαση δικαστηρίου έχει την γονική μέριμνα των παιδιών και χθες με εντολή της αρμόδιας εισαγγελέως και συνοδεία αστυνομίας μετέβη στο σχολείο των ανήλικων, προκειμένου να τα παραλάβει και δεν ήταν στον σχολικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του πατέρα υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου  και παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε κατοίκων έρευνα όπου εντοπίστηκαν τα παιδιά και παραδόθηκαν στον πατέρα.  Η μητέρα καθώς και οι δύο εκπαιδευτικοί συνελήφθησαν, κρατούνται και σήμερα πρόκειται να προσεχθούν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως πρωτοδικών Ρόδου.

Στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου, όπου μεταφέρθηκαν μητέρα και παιδιά, διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές, με τα ανήλικα να σπαράζουν στο κλάμα, καθώς δεν ήθελαν να την αποχωριστούν. Ακολούθησαν  έντονες διαμάχες  με αποτέλεσμα την βίαιη σύλληψή της μητέρας.

Πάντως η πλευρά της μητέρας δια του δικηγόρου της κινείται ήδη νομικά καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button