lifestyle

Πρωταγωνιστής μαζί με την Πάμελα Άντερσον στο remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες»

Στη νέα, άτιτλη ως τώρα, remake ταινία «Τρελές Σφαίρες» πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η Πάμελα Άντερσον και ο Λίαμ Νίσον

Η Paramount Pictures ετοιμάζει το νέο remake της ταινίας «Τρελές Σφαίρες» που θα βασιστεί στις αστυνομικές παρωδίες που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Η Πάμελα Άντερσον και ο Λίαμ Νίσον έχου υπογράψει να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παραγωγής.

Η πρωτότυπη ταινία του 1988, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τους Τζέρι Ζούκερ, Τζιμ Άμπραχαμς και Ντέιβιντ Ζούκερ και βασίστηκε στην τηλεοπτική τους σειρά «Police Squad!» που διήρκεσε μόνο έξι επεισόδια, διακωμωδούσε τα τροπάρια των αστυνομικών σειρών και ταινιών εκείνης της εποχής.

Στο επίκεντρο ήταν ένας ανίκανος και ανίδεος ντετέκτιβ ονόματι Φρανκ Ντρέμπιν, τον οποίο υποδυόταν ο Λέσλι Νίλσεν, ο οποίος όμως κατάφερνε με κάποιο τρόπο να εξιχνιάσει το έγκλημα και να σώσει την κατάσταση.

Σκηνοθέτης της κωμωδίας «Naked Gun», θα είναι ο Άκιβα Σάφερ, που υπογράφει και το σενάριο σε συναργασία με τους Νταν Γκρέγκορ και Νταγκ Μαντ. Το τρίο ήταν πίσω από τη δημοφιλή και βραβευμένη με Emmy ταινία της Disney+, «Chip ‘n Dale: Rescue Rangers».

Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά είναι γνωστό ότι ο Liam Neeson υποδύεται τον Drebin.

Η PAmela Anderson θα υποδυθεί το αντικείμενο του πόθου του, που αποτελεί συνδυασμό σεξουαλικότητας και χαζομάρας, παρόμοιο με τον ρόλο που έπαιζε στο πρωτότυπο φιλμ η Priscila Presley.

Σύμφωνα με την Paramount Pictures, η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιουλίου 2025.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button