Αθλητικά

ΑΕΚ: Εκδήλωση για τον Θωμά Μαύρο στην OPAP Arena – Θα παρουσιάσει δύο συλλεκτικές φανέλες του

Εκδήλωση με κεντρικό πρόσωπο τον θρύλος της ομάδας, Θωμά Μαύρο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ για την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στο ΑΕΚ Shop της OPAP Arena.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” για τη Super League 1, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν στην OPAP Arena τον Θωμά Μαύρο, αλλά και να δουν τη σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Ένα πρωινό παρέα με τον Θωμά Μαύρο θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι φίλοι της ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στο ΑΕΚ Shop της OPAP ARENA στην πλατεία του Αετού, όπου θα παρουσιαστούν και θα είναι διαθέσιμες δύο συλλεκτικές φανέλες από το ένδοξο παρελθόν του μεγάλου σκόρερ των δεκαετιών ’70 και ’80, καθώς και όλη η σειρά με lifestyle ρούχα που σχεδιάστηκαν προς τιμήν του!

Ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης που θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φιλάθλους. Ο μεγάλος Θωμάς Μαύρος περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ όλων των ηλικιών, τους μεγαλύτερους για να θυμηθούν μαζί τις στιγμές της δόξας του και τους νεαρότερους για να διδαχθούν το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

To άρθρο ΑΕΚ: Εκδήλωση για τον Θωμά Μαύρο στην OPAP Arena – Θα παρουσιάσει δύο συλλεκτικές φανέλες του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button