lifestyle

Παραμένει στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση ο Νίκος Βέρτης: Πότε παίρνει εξιτήριο

Τροφική δηλητηρίαση κράτησε μακριά τον Νίκο Βέρτη από τους θαυμαστές του καθώς το περασμένο Σάββατο (13.04.2024) ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο όπου τραγουδά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο Νίκος Βέρτης, διακομίσθηκε μάλιστα εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπως ανακοίνωσε το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται, όπου παραμένει νοσηλευόμενος

Όλα τα νεότερα για την υγεία του παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου: «Έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση αλλά σε μεγάλο βαθμό. Μπήκε με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και ακόμα είναι στο νοσοκομείο».

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha μίλησε ο προσωπικός γιατρός του Νίκου Βέρτη: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το αύριο ή μεθαύριο θα πάει στο σπίτι του. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YTON the music show (@ytonthemusicshow)

Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Είναι πολύ καλύτερα», ανέφερε για την πορεία του Νίκου Βέρτη, αφού ο τραγουδιστής αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο. 

To άρθρο Παραμένει στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση ο Νίκος Βέρτης: Πότε παίρνει εξιτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button