Οικονομία

Επανϋπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχων τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου

Στο τέλος του τρέχοντος μήνα (Απριλίου) θα λάβουν αναδρομικά από τον επανϋπολογισμό των συντάξεων συνταξιούχους των τραπεζών και τέως Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα (23.04.24), η Υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου στα Παραπολιτικά fm.

«Από επανυπολογισμούς συντάξεων σε διάφορες ομάδες, ο ΕΦΚΑ, ήδη τον τελευταίο μήνα δίνει αναδρομικά σε χιλιάδες συνταξιούχους”, δήλωσε συγκεκριμένα η κα Μιχαηλίδου.

“Για παράδειγμα, πριν από δύο εβδομάδες έδωσε 15 εκατομμύρια σε 1.100 συνταξιούχους του ΗΣΑΠ και 30 εκατομμύρια σε 6.500 συνταξιούχους της Ολυμπιακής. Στο τέλος του μήνα θα δοθούν επίσης αναδρομικά στους τραπεζοϋπαλλήλους καθώς και σε 1.200 συνταξιούχους που εργάζονταν σε πρώην ΝΠΔΔ», συμπλήρωσε η ίδια.

To άρθρο Επανϋπολογισμός συντάξεων: Στο τέλος του μήνα αναδρομικά στους συνταξιούχων τραπεζών και πρώην Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button