ΓυναίκαΜόδα

Επίθεση Άννας Φόνσου στον Γιώργο Λαμπάτο: «Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε»

Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος για τις κακές συνθήκες στις οποίες ζει, έφεραν την αντίδραση της Άννας Φόνσου, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό».

Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου είπε: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός αυτό που θέλω να πω και στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το Σπίτι του Ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσει. Αυτό που μου είπαν ότι λέει ότι δεν έχει να φάει… Μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι, βράδυ, παρέα με τους ηθοποιούς. Να κάθεται αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να βρούμε, κάνουμε και το δίπλα κτήριο, θα έχει και εκεί δωμάτια μπορεί να καθίσει εμάς».

Στην συνέχεια, η Άννα Φόνσου πρόσθεσε: «Δεν είναι πολύ ωραίο να βγαίνουν και να λένε ότι πεινάνε και δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι καθόλου καλό από τη στιγμή που υπάρχει το Σπίτι του Ηθοποιού, υπάρχει το Ταμείο Αλληλοβοήθειας των Ελλήνων Ηθοποιών. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε. Εγώ κάθε απόγευμα με ένα συνεργάτη μου τρέχουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν από το κρεβάτι τους, να τους πηγαίνουμε φαγητά τους περιποιούμεθα υγιεινά, να τους φτιάχνουμε τα σπίτια τους. Δεν είναι να βγαίνουν και να ακούει ο κόσμος ότι αυτοί οι ιδιαίτεροι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, δεν ισχύει αυτό. Λοιπόν εγώ λέω στον κύριο Λαμπάτο, όποτε θέλει να έρθει επικοινωνία μαζί μου να βρούμε μια λύση για να καλυτερεύσει ζωή του. Να ζητάει βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού τον συμβουλεύουμε. Βέβαια να έρθει να με βρει».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button