Περιβάλλον

Φλώρινα: Συνελήφθησαν τρεις κυνηγοί μετά τον τραυματισμό 49χρονου

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, οι τρεις κυνηγοί οι οποίοι εμπλέκονται στον βαρύτατο τραυματισμό του 49χρονου φίλου τους κυνηγού, που έλαβε χώρα χθες σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως καταφύγιο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Φλώρινα.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Φλώρινας, με την κατηγορία της παράνομης θήρευσης, ενώ ένας εξ’ αυτών, ο 65χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραυματισμός του 49χρονου συνέβη όταν ο ίδιος κινήθηκε πίσω από έναν θάμνο που είχε στήσει καρτέρι με αποτέλεσμα, ο 65χρονος από την παρέα των κυνηγών να τον περάσει για αγριογούρουνο και να τον πυροβολήσει.

Ο 49χρονος άνδρας με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button