ΓυναίκαΟμορφιά

Δήμος Αναστασιάδης για την Τζένη Θεωνά: «Δεν θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας την δουλειά του άλλου»

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις θαυμάστριές του αλλά και την σύζυγό του Τζένη Θεωνά.

Αρχικά, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Οι θαυμάστριες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μακάρι να τις έχουμε για πάντα. Ο θαυμασμός είναι κάτι υπέροχο».

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Όταν ερωτευτήκαμε με τη Τζένη, ξέραμε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο ένας, και τι δουλειά κάνει ο άλλος. Θα ήταν λίγο κουλό να ζηλεύει ο ένας τον άλλον. Βέβαια, στην πορεία καταλάβαμε ότι είμαστε κουλοί και ζηλεύει ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι ποτέ, δε θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας τη δουλειά του άλλου».

Τέλος, ο Δήμος Αναστασιάδης πρόσθεσε: «Δε μπορείς να “κλείσεις” τη ζήλια. Η αποδοχή του ότι, “αυτή είναι η δουλειά μου” δε σε καλύπτει όταν ζηλεύεις, όταν ποθείς κάποιον. Χαίρομαι που συμβαίνει αυτό, γιατί θεωρώ ότι κρατάει ζωντανή τη σχέση. Θεωρώ ότι μια σχέση που δε ζηλεύει ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχουν εντάσεις, μαλώματα, είναι μια σχέση που έχει πεθάνει».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button