lifestyle

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 και ο Ντέιβιντ την αποθέωσε

Γενέθλια σήμερα (17.04.2024) για την Βικτόρια Μπέκαμ και τόσο ο σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο και ο γιος της Μπρούκλιν της ευχήθηκαν με πολύ τρυφερά λόγια. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάστρια μόδας, πρώην μέλος των «Spice Girls» και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, κλείνει τα 50 της χρόνια κι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τη ξεχωριστή ημέρα με τους ακολούθους της.

Η Μπέκαμ ανέβασε μερικές παλιές της φωτογραφίες σε κάποιες από τις οποίες ήταν μωρό και σε άλλες παιδί και έγραψε:

«Η οικογένεια είναι τα πάντα… Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τον όμορφο σύζυγό μου, τα υπέροχα παιδιά και τους γονείς μου!! Φιλιά».

Ο σύζυγός της, Ντέιβιντ, όσο και ο γιος της, Μπρούκλιν, μοιράστηκαν στιγμιότυπα στο Instagram για να ευχηθούν στη Βικτόρια. 

Στην ανάρτησή του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψε στη σύζυγό του:

«Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου… Για αυτά τα γενέθλιά σου, θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, πετύχει και όσα έχεις χτίσει ως επιχειρηματίας και φυσικά επειδή παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, που τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις. Σε αγαπούν πέρα από κάθε όριο, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, σου αξίζουν τα πάντα».

Στο δικό του post, ο 25χρονος γιος τους Μπρούκλιν έγραψε προς τιμήν της μητέρας του:

«Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα».

 

Πρόσφατα το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του Πάσχα με τα παιδιά του σε σκάφος στο Μαϊάμι της Καλιφόρνια και πλέον έχει επιστρέψει στη βάση του, το Λονδίνο.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button