Αθλητικά

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χωρίς τον Αλέ οι Βεστφαλοί στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League

Με μία σημαντική απώλεια θα προσπαθήσει η Ντόρτμουντ να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος στο ματς της Μαδρίτης πέτυχε το γκολ της… ελπίδας για την Ντόρτμουντ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς του Σαββάτου (13.04) με την Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή (16.04: 22:00) ρεβάνς με την ισπανική ομάδα.

Ο Αλέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στο «Μετροπολιτάνο», ξεκίνησε βασικός απέναντι στη Γκλάντμπαχ, όμως στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Νίκο Ελβέντι. ο Ιβοριανός προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και αντικαταστάθηκε μόλις στο 10ο λεπτό.

«Για τον Σεμπαστιάν Αλέ, έχουμε μία πρώτη διάγνωση. Τραυματίστηκε ξανά στον αριστερό αστράγαλο. Θα χρειαστεί μία εβδομάδα πλήρους ξεκούρασης και το Σάββατο θα έχουμε μία τελική διάγνωση για να εξακριβώσουμε το διάστημα της απουσίας του» δήλωσε ο Εντιν Τέρζιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Τζέιντον Σάντσο, που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω ασθένειας, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη συμμετοχή του νεαρού Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς, που αποχώρησε και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Γκλάντμπαχ.

To άρθρο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Χωρίς τον Αλέ οι Βεστφαλοί στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button