Περιβάλλον

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ακυρώθηκε το shakedown λόγω κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή της Λαμίας

Αύριο (Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου) ήταν προγραμματισμένο να γίνει το πρωί στο δρόμο προς το Δομοκό έξω από τη Λαμία το shakedown, μήκους 3.62 Km. Όμως η ειδική διαδρομή που δεν μετράει στους χρόνους του αγώνα, είναι απροσπέλαστη και οι οργανωτές αποφάσισαν για λόγους ασφαλείας να την ακυρώσουν.

Αλλαγές έγιναν και στις αναγνωρίσεις με τα πληρώματα πρώτης προτεραιότητας να κάνουν ένα τουλάχιστον πέρασμα υποχρεωτικά, κάτι που ισχύει και για τα πληρώματα P2 που θα συμπεριληφθούν στη λίστα εκκίνησης. Δεν έγιναν για όλα τα πληρώματα οι αναγνωρίσεις στην Ε.Δ Παύλιανη δεν ματαιώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επειδή είναι αρκετοί οι φίλοι των αγώνων που ρωτούν αν θα γίνουν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή οι ειδικές διαδρομές, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Όμως σύμφωνα με tweet του επίσημου λογαριασμού του Ράλλυ Ακρόπολις, η Ε.Δ  Γραμμένη, θα έχει μειωμένο μήκος στα 9 χλμ. λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος. Θα ξεκινάει από το 10,77 χλμ της αρχικής σχεδίασης και αργότερα θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το νέο ωράριο του αγώνα και για όποια άλλη αλλαγή υπάρξει.

Αύριο το απόγευμα στις 19.00 η Σούπερ Ειδική στην Πλατεία Νερού στο Παλαιό Φάληρο θα γίνει κανονικά.

Π.Xαλάτσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button