ΓυναίκαΟμορφιά

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο γιος της εισβάλλει στο «Ναυάγιο»

Η Φωτεινή Ντεμίρη παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 11/3 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Ναυάγιο», το ρόλο της Χριστίνας που υποδύεται, τον γιο της και τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο.

Αρχικά, η Φωτεινή Ντεμίρη είπε: «Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη για το Ναυάγιο. Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος. Στη σειρά είμαι… μήλον της έριδος μεταξύ του Κοσμά και του Κλέωνα, εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις και θα έρθουν τα πάνω κάτω».

Στην συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός απάντησε όσον αφορά επερχόμενη συμμετοχή του γιου της στο «Ναυάγιο»: «Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο Ναυάγιο, αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία».

Τέλος, η Φωτεινή Ντεμίρη κατέληξε: «Με τον σύζυγό μου δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Κάποια στιγμή μπορεί να σε ενοχλεί ο άλλος που υπάρχει».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button